Automatisk backup
Säkra bilder, Dokument och videos i dator, mobil och surfplatta.

Säkerhetskopiera innan olyckan är framme

Om du alltid har en fräsch säkerhetskopia av dina oersättliga filer behöver det inte vara någon katastrof om datorn, Plattan eller telefonen kraschar eller förloras.
På senare tid har allt mer – foton, kvitton, brev och dokument – flyttat från den fysiska världen och in i datorn. I samma takt ökar behovet av att kopiera alla oersättliga filer, så att en ohjälpligt kraschad enhet inte tar filerna med sig i graven.

Enkelt uttryckt finns det två typer av säkerhetskopiering: den manuella och den helt automatiska. Med den manuella behöver du själv se till att kopiera allt du vill skydda, och den överlåter allt arbete på dig och dina kunskaper om Windows mapp- och filsystem för att kunna veta var alla viktiga filer ligger på datorn.

Alternativet är att välja ett backup program som tar hand om lejonparten av arbetet, Om du väljer denna tjänst så kan du sova gott om natten, Du vara säker på att det alltid finns en fräsch säkerhetskopia den dagen katastrofen inträffar. För den kommer att inträffa, frågan är bara när.

Alla dina bilder och videos lagras säkert oavsett om du tappar bort eller byter telefon så finns de kvar.
TIPS: Efter du gjort backup, ta bort bilder och videos från telefonen och spara utrymme. Du kommer sedan åt dem när du vill via appen.

Det ingår 40 GB lagringsyta, vilket motsvarar ungefär 10,000 bilder, och om du skulle behöva mer så kan du enkelt utöka det när som helst.

Ladda ned appen, ställ in den, och dina minnen är säkrade. De är dessutom nära till hands när du vill dela dem, utan att ta upp plats i din telefon.
Appen finns för Android, iOS och Windows Phone.

Via webben kan du komma åt alla dina bilder och videos, från vilken dator som helst. Där kan du hantera ditt konto, din lagringsyta och ladda ned tjänster, skapa album för bilder osv.
Backup systemet laddar upp en backup av den bild du tagit med din telefon eller platta och den placeras på ditt backup konto och därefter tas en kopia som även placeras på en annan server som en extra säkerhetsåtgärd. Därmed kan du sova lungt med vetskap att dina bilder & dokument aldrig kan förloras då du har 2 backuper av samma fil

Med Backup från IT-Makarna krävs inga IT-kunskaper. Med tjänsten skapas två säkerhetskopior av dina filer i datorn automatiskt till IT-Makarna, där de ligger skyddade från ransomware, datorstöld eller datorhaveri.

Betalning kan göras via Faktura och du kan betala per månad, Kvartal, Halvår eller helår.

Jag vill ha backup av bilder och videos på mobil och surfplatta 30 Gb ingår
60 kr/mån

Detta ingår i Backup Mobil:

Backup av mobil och surfplatta  1 användare  40 GB lagringsyta  Webbgränssnitt

Dela bilder och videos  Skapa fotoalbum  Kryptering  Mailsupport

Jag vill ha automatisk backup på min dator, mobil och surfplatta.
50 Gb ingår

100 kr/mån

Backup dator

Automatisk backup PC/Mac  1 användare  50 GB lagringsyta  Backup av 3 datorer ingår

E-post notifieringar  Filer (DOCX, XLSX, PPTX m.fl.)  Bilder (JPG, PNG, PSD m.fl.)  Mobil åtkomst

Vi vill ha backup på familjens datorer, mobiler och surfplattor.
250 gb lagringsutrymme ingår

199 kr/mån

5 användare   2 datorer per anv. ingår  250 GB lagringsyta

Privat lagringsyta med eget login  Dela bilder inom familjen