ITMAKARNA.SE

MÅLET MED VÅRA ÅTGÄRDER ÄR ATT LÖSA DITT PROBLEM

MÅLET MED VÅRA ÅTGÄRDER ÄR ATT LÖSA DITT PROBLEM

Våra tjänster omfattar alla typer av IT relaterade problem, Det vanligaste sättet vi ger support är på distans via fjärrstyrning med den världsberömda Teamviewer mjukvaran.
Detta supportsätt är både bra för miljön och för plånboken, Dock är det fortfarande vanligt med på plats besök där vi kommer till dig då många ärenden inte kan avhjälpas via fjärrsupport.
Du kommer finna delar av de olika tjänsterna i menyn här på sidan.

Snabb respons när den behövs

För småföretag, som inte har egen personal för IT-stöd, är ITMakarna rätt partner för IT-hjälp och datorsupport
Våra IT-tekniker är specialiserade på de behov som finns i mindre företag.

Du kan anlita oss när problem uppstår – on demand – och behöver inte teckna serviceavtal och betala för något du inte utnyttjar.

Vi kan snabbt vara på plats när det uppstår problem med den utrustning ni har. Det kan gälla datorer, nätverk och router, problem med skrivare eller andra tillbehör, installation och uppdatering av programvara, e-mail som inte fungerar etc. ITMakarna utför även mindre datorreparationer, batteribyten m m.

ITMakarna ger också konsultativa råd vid val av ny teknik för att företaget skall få en säkrare drift och stabilare miljö och att öka IT-säkerheten – en mycket viktig framtidsfråga. Vi hjälper småföretagare att installera utrustningen på plats och att utbilda användarna. När ni anställer en ny medarbetare kan vi förbereda arbetsplatsen, mailen och datorn så det blir en smidig introduktion.

ITMakarna kompetensområden inom data support är såväl PC som Mac, nätverkslösningar, dataåterskapning, Office 365 och servrar m m. Vi har spetskompetens inom installation av mycket stabila & driftsäkra trådlösa nätverk och den kabeldragning det eventuellt medför.

Hemmakontor

I dessa tider arbetar fler och fler hemifrån. ITMakarna hjälper både privatpersoner och företag att uppdatera hemmakontor och att ge snabb och proffsig hjälp med att installera dator, router samt att trådlöst koppla upp skrivaren. Vi kan förbereda uppkopplingar för videosamtal med olika program. Säkerhetsaspekten är också mycket viktig vid jobb på distans. ITMakarna kan bidra med tekniska lösningar, utbildning och praktiska råd.

Telefonväxel i molnet

Behöver ni ett litet smidigt telefonväxelsystem eller ett som klarar av flera hundra anknytningar samtidigt?

Vill ni vara mobila men ha alla funktioner en traditionell växel hanterar? Med våra experter kan vi skräddarsy och ta fram en lösningar som passar alla typer av företag, stora som små. Våra lösningar är enklaatt förstå sig på och kommer underlätta i vardagen. Man kan med hjälp av ett adminverktyg själv göra de ändringar man behöver direkt i datorn.

Byta öppettider och namn på anknytningar har aldrig varit enklare.

  • På platsen support
  • it-support över telefon och fjärr
  • Windows datorer, Windows servrar, Office, Molntjänster, Nätverk, Vi erbjuder dig överlag det du behöver hjälp med. Kontakta oss så tar vi det därifrån.

Gratis felsökning
Ibland tar det tid att hitta felet. Detta får kunden i många fall betala, men inte hos IT-makarna! hos oss betalar ni 0:- i felsökningsavgift!
Nöjd Kund Garanti
Mycket seriöst och enkelt

ITMakarna