Nyheter från IT Makarna

IT Makarna har nu uppdaterat sina tjänster och först vill vi meddela att vi har nu förstärkt och förbättrat vårat Backup system till våra privatkunder vilket medför att du fortsatt kan ha backup av din mobil, platta eller dator hos oss men vi har då försett systemet med ett rejält säkerhetssystem som gör att alla filer som förs till våra backupsystem numera skyddas av servrar med mycket hög säkerhetsklass.
När de överförs eller lagras i våra system används krypteringsteknologierna AES-256 och RSA-2048 som håller militärklass.
Vi lagrar dina uppladdade backup filer på två separata servrar av högsta kvalitet.
Läs mer om detta på webbsidan vår.

FTP backup
Ibland kan oturen vara framme, kanske har en hårddisk gått sönder eller behöver du tillfälligt lagra stora mängder data Då kan det vara bra att ha sitt material sparat på mer än ett ställe. Med backup hos oss kan ni känna er säker. Med enkel FTP-anslutning kan ni ladda upp stora mängder data till våra servrar till förmånliga priser.
Vi erbjuder utrymme från 10 GB till 3 TB.

Backup – Företag
Inom kort lanserar vi en ny backuptjänst till företag där du som företagare kan skaffa dig en mycket trygg backup för dina Databaser eller hela servern, Vi tillhandahåller då även backup på eran Exchange server och mycket mer.

IT Support – Fjärrhjälp
Du vet väl att du kan anlita oss med dina datorproblem och då kan vi om ärendet inte kräver oss på plats så fjärrstyr vi ditt system och löser ditt problem på distans.

Webbhotell
Har du funderat på att köpa ett eget domän namn och skapa dig en blogg med världens mest använda bloggverktyg WordPress, Vi erbjuder nu dig möjligheten att placera ditt domän och webbkonto med din mail på vårat webbhotell.
Kontakta oss för mer information eller läs mer på vår webbsida.
Välkommen till oss på IT Makarna.