ITMAKARNA.SE

MÅLET MED VÅRA ÅTGÄRDER ÄR ATT LÖSA DITT PROBLEM

Lägg till din rubriktext här

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster omfattar alla typer av IT relaterade problem, Det vanligaste sättet vi ger support är på distans via fjärrstyrning med den världsberömda Teamviewer mjukvaran.
Detta supportsätt är både bra för miljön och för plånboken, Dock är det fortfarande vanligt med på plats besök där vi kommer till dig då många ärenden inte kan avhjälpas via fjärrsupport.
Du kommer finna delar av de olika tjänsterna i menyn här på sidan.

Windows support

Problem med operativsystemet i datorn ?
Vi hjälper dig åtgärda felet & underhålla din windows installation

E-post problem

Vi hjälper dig med alla dina Epost problem, Vi underhåller det åt dig.
Behöver du migrera din epost hjälper vi dig med det.

Långsam Dator

Har du en långsam och trött dator?
Vi hjälper dig se över vad problemet är & löser ditt problem.

Datorhjälp för seniorer / Pensionärer

Vi hjälper dig som senior på ett pedagogiskt sätt och utbildande sätt hantera din datautrustning, Mobil eller läsplatta.
De flesta unga personer finner det som bekant enkelt att använda den moderna tekniken till sin fördel – de har trots allt vuxit upp med den.
Äldre personer kan dock ofta ha vissa svårigheter att förstår sig på teknikens under och hur datorn kan användas till deras fördel.

Hjälp med telefon & surfplatta

– Vi besöker våra kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum.
– Efter genomgång av din surfplatta och smarttelefon får du förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag.
– Oftast kan vi ge dig ett fast pris.

Detta är vi van vid att hjälpa till med

– Installation av telefon och surfplatta.
– Hjälp med mobilen och surfplattans funktionalitet.
– Synkronisering av bilder och data mellan olika enheter.
– Återskapa raderade bilder och dokument.
– Ökad säkerhet.
– Inköp och migrering av data från din gamla till nya enhet.

Dra nätverkskabel i bostaden

Efter att ha köpt ny teknisk utrustning till din bostad eller till företaget så behöver du alltid gå igenom processen att installera den.
Vi drar nätverkskabeln efter dina behov, Behöver du byta till en modernare kabel så hjälper vi dig med det för att maximera din hastighet i ditt nätverk.
Kontakta oss så diskuterar vi detta vidare.

Hjälp med WiFi

– Vi erbjuder kostnadsfria besök och felsökning vid hjälp med WiFi, du får sen ett fast pris att tacka ja eller nej till, alternativt en offert att fundera på.
– Vi använder beprövad utrustning och installationsteknik när du får hjälp med WiFi på kontoret eller hemma.
– Välkommen att boka tid för en offert eller installation. Ring eller mejla om du har frågor innan du bokar tid för hjälp med WiFi.

Backup

Automatisk backup av dator, mobil eller surfplatta.
Säkra bilder, Dokument och videos i dator, mobil och surfplatta.

Säkerhetskopiera innan olyckan är framme

Om du alltid har en fräsch säkerhetskopia av dina oersättliga filer behöver det inte vara någon katastrof om datorn, Plattan eller telefonen kraschar eller förloras.
På senare tid har allt mer – foton, kvitton, brev och dokument – flyttat från den fysiska världen och in i datorn. I samma takt ökar behovet av att kopiera alla oersättliga filer, så att en ohjälpligt kraschad enhet inte tar filerna med sig i graven.

Enkelt uttryckt finns det två typer av säkerhetskopiering: den manuella och den helt automatiska. Med den manuella behöver du själv se till att kopiera allt du vill skydda, och den överlåter allt arbete på dig och dina kunskaper om Windows mapp- och filsystem för att kunna veta var alla viktiga filer ligger på datorn.

Alternativet är att välja ett backup program som tar hand om lejonparten av arbetet, Om du väljer denna tjänst så kan du sova gott om natten, Du vara säker på att det alltid finns en fräsch säkerhetskopia den dagen katastrofen inträffar. För den kommer att inträffa, frågan är bara när.

Alla dina bilder och videos lagras säkert oavsett om du tappar bort eller byter telefon så finns de kvar.
TIPS: Efter du gjort backup, ta bort bilder och videos från telefonen och spara utrymme. Du kommer sedan åt dem när du vill via appen.

Dataräddning

Oops…! Datorn har åkt i golvet. Vill inte starta. Vägrar att vara med längre. Vi hjälper dig med dataräddning och att hitta alla ”ettor och nollor” igen, samt återskapar dina förlorade datafiler. Vi hanterar mjukvaruproblem och kan rädda din data såsom allt du är rädd om när skadan redan inträffat.
Vi räddar och återskapar dina data.

 

Rensa datorn – Detta hjälper vi dig med:

– Rensa datorn från Virus, Spyware, Adware och mycket mer.
– Förebyggande åtgärder så du slipper rensa datorn på virus så ofta.
– Kontroll av din Brandvägg
– Ominstallation.
– Utbildning.

Har du andra teknikproblem, Kontakta oss så hjälpr vi dig.

kamerabevakning

Kamerainstallation med fördelar. Behöver du ha koll på din verksamhet och behöver du känna dig säker och trygg när du inte är på företaget? Då är kameraövervakning av verksamhetens lokaler eller företagets produktion rätt lösning för dig. IntSecurity kan skräddarsy kameraövervakningssystem efter dina och företagets behov.
Övervakning anpassat enligt kundbehov

För oss berättar du vad du behöver inom olika typer av installationer och vi kommer med lösningar, som vi sedan tillsammans anpassar efter dina behov.
Vi kan alltid garantera dig en pålitlig kameranläggning som gör att du och ditt företag kan lita på, Du kan med våra installationer känna trygghet och pålitlighet till att ha en bra anläggning för din övervakning.