Våra Tjänster

Tack vare vår dygnet runt bemannade övervakningscentral kan vi erbjuda ett antal visuella tjänster

TRYGG Rondering

Att anlita ronderande väktare för att övervaka byggnader och områden kan vara både dyrt och ineffektivt. Det är enkelt för en eventuell förövare att kartlägga tillsynen, då fysiska ronderingar ofta är schemalagda.

Med tjänsten TRYGG Rondering kopplas övervakningskamerorna upp mot vår övervakningscentral och vår operatör säkerställer att allt ser ok ut på den aktuella platsen. Ronderingen är mycket effektiv och sker på slumpmässiga tider.

TRYGG Personal

Ofta föregås ett brott av ett misstänksamt uppträdande. En föraning om att något kan komma att gå fel. När en känsla av rädsla och hot uppstår är det svårt att själv behålla lugnet och fatta rätt beslut. För en tryggare arbetsmiljö har vi skapat tjänsten TRYGG Personal.

Tjänsten används för att förebygga brott men ersätter inte överfallslarmet.

TRYGG Larmverifiering (Inomhus)

Avgörande för ett brott är tiden det tar för utryckningsenheten att vara på plats från det att larmet gått. Ett annat problem är falsk och fellarm som kan komma att bli dyrt.

Med tjänsten TRYGG Larmverifiering erbjuder vi en direkt visuell uppdatering av vad som har utlöst kamera larmet och vi kan inte bara ringa ut utryckningsenheter utan även ge dem viktig information om vad som händer på brottsplatsen under tiden som det är på väg fram.

TRYGG Larmverifiering (Utomhus)

Med hjälp av kameror kan vi i ett tidigt skede upptäcka personer som t ex har tagit sig in på ett område. Med hjälp av t ex sirener, högtalare och ljus kan vi avbryta deras planer på att begå brott. Vårt mål är att stölden, inbrottet eller skadegörelsen aldrig ska få en chans att äga rum.

Om resurser i form av t ex polis ska ta sig till platsen, ger vår operatör löpande information om vad som händer tills patrullen kommer fram.

TRYGG Fjärrövervakning

Att ha fullständig övervakning på ett område eller en byggnad är för en patrullerande väktare fysiskt omöjligt. Att anlita väktare blir därför inte bara dyrt utan även ineffektivt.

Med tjänsten TRYGG Fjärrövervakning kopplas strategiskt utplacerade övervakningskameror upp mot vår övervakningscentral och vi kan när som helst få en snabb överblick av hela området.