IT makarna tillhandahåller även webbhotell för dig som vill komma igång med egen webbsida eller kanske en blogg.
Du kan besöka Webbhotellet här

För Dig som vill synas på nätet.

Hos Webbtown.se anser vi att pålitlig och säker webbhosting är ett måste för alla med en hemsida på Internet. För att göra valet av webbhotell enkelt för dig har vi inkluderat alla aspekter av webbhosting i våra omfattande och billiga abonnemang, Det innebär att du inte behöver köpa e-posttjänst separat eller oroa dig över inkorgens storlek. Subdomäner, SFTP-konton, e-postalias: Allt ingår i våra abonnemang. Du kan helt och hållet fokusera på att skapa och hantera din hemsida med alla byggstenar nära till hands.

Vårt webbhotell har en unik och lättanvänd kontrollpanel som ger enkel åtkomst till alla dina tjänster hos Webbtown.se. Du behöver inte ha kunskap i att hantera en egen server för att enkelt sköta din hemsida hos oss. Verktyg som hemsideanalys och filhanterare finns smidigt tillgängliga och för dig som besitter mer teknisk kunskap avancerade verktyg.

Hemsidesäkerhet är någonting som bekymrar alla. För att ta bort delar av denna oro installerar Webbtown.se automatiskt ett kostnadsfritt wildcard SSL-certifikat på alla hemsidor för att skydda användarinformationen på sidan. Vi erbjuder dessutom daglig säkerhetskopiering av alla dina filer, all din e-post och alla dina databaser utan extra kostnad.

För att hålla din hemsida säker har vi inbyggda verktyg som dygnet runt skyddar mot skadlig kod och DDoS-attacker.  WordPress-sidor som använder våra vanliga verktyg drar även nytta av WordPress tillägg som ingår utan extra kostnad.